Na jazyku
Pohřbívám tě někam.
I když tolik nechci...
Proč musíš mít příchutě ?
Rozumíš ?
Myslím příchutě.
Chutnáš jako zmrzlina,
co teče po dlani, a nehodí se ji olíznout.
Chutnáš i jinak.
Třeba jako nesolená polévka,
které stačí málo, ale já sůl zapomněla koupit.
Chutnáš jako vítr, co jsem ho lapala na mostě,
ale nechtěl do cely z dlaní.
Nebo jako louže s olejovou skvrnou.
Nevím, která barva je tvoje.
Jsi zahraný tón,
na který si ne a nevzpomenu.
Možná i husí kůže na nepatřičných místech.
Chutnáš jako suché slzy.
Jako nářek vlka.
Jako krev po mléčném zubu.
Jako nová knížka.
Prádlo sluncem bělené.
Máš příchutě.
Máš.
A nezáleží na tom proč.
Přečteno 297x
Tipy 25
Poslední tipující: Lea Aura, WAYWARD, floreciente, labuť, Bean, Kapka, Štěpina G, Bíša, Verena, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)