Rakety v zemi mrazu,
rakety za rybníkem,
držíme křehkou vázu,
zápolící se slovníkem,
buňky co myslí jen na sebe,
křižují mozek každým coulem,
nemám na vstupenku do nebe,
a už dávno nevoní mi sbohem,
sama už nevěříš svým slovům,
když hřebečkům dáváš klapky,
jak mimové zasedáme ke stolům,
je to přeci lepší nežli hádky!!!!!!!(?)