Jsem slovem
Anotace: ..poslední vteřinou
Jsem slovem
Hříšnou myšlenkou
Věčně mladým snílkem
Probuzenou jitřenkou
Kračejícím blaznem
Který ještě věří
Že sny ještě hezké jsou
S nadějí,v ruku v ruce jdou
Jsem stínem
Krásnou proměnou
Co nikdy nepřeběhnou
Své příští naděje
Které někde jsou
Se stínem jdou
Když jsi slovem
Když jsi prokletím
Zmizí než se nadějeme
zmizí než se ohřejeme
potom v nás
Naděje zůstavá
Když jsi slovem
Když jsi prokletím
hříšnou myšlenkou
POSLEDNÍ VTEŘINOU
POSLEDNÍ..........
Přečteno 275x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PPetrushka, Juraj Hrom, Mbonita, Bíša, Jarka, WAYWARD, 11prdelka, Romana Šamanka Ladyloba, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)