Rána
Anotace: Nedávno stvořená
špína za nehty pluje
bujaře veselí se
padá mlha
divné nebe
mraky krajíce se
kokrhání tichá
u sousedů
prázdná břicha
závidí se
jako každé ráno
s hrstkou tvých vlasů
u sebe (v knize)
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Frosty28
Komentáře (3)
Komentujících (3)