Slza štěstí
Anotace: ... I slzy mohou znamenat štěstí ...
Slza štěstí z oka padá,
objetí své chtěl bych Ti dát.
Zdroj světla nikdy nezapadá,
O lásce, štěstí nechám si zdát ?
To není zdání, to není sen,
Vždyť je to skutečnost, tak říkám jen :
smějme se spolu - nespadnem dolů
na věky buďme přátelé
a na věky vzdorujme třeba i válce stoleté ...
Přečteno 488x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)