NENÁVIST
NENÁVIST
SPLOZENA ZE SLOV
NEŠTĚSTÍ A ZÁVIST
NIČÍCÍ MOST
V NĚM VĚČNOST
DLOUHOU CHODBOU
S RUKAMA NA ZDECH
V BOLESTECH UMÍRÁ
krystal soli
řvoucí jak láska bolí
tvůj těžký podpatek
na zemi drtí
v co věřit?
v co doufat?
proč ptát se
a naslouchat?
smutek ve tváři
s ostřím na krku
"UŽ NIKDY VÍCE TVÝCH PROHNILÝCH TRIKŮ!!!"
z důvěry je zlost,
z nadějí jen spálený, rozbouraný most.
to démon Gabriel!
to udělal pro radost.
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, labuť
Komentáře (0)