Napadl mě vir
Promiň, že nezůstanu s Tebou dýl,
i když bych ráda tady byla,
já chytila jsem někde vir,
nerada bych Tě nakazila.
Hlava mě bolí,
v krku pálí
a na prsou mám divnej tlak,
rýma mě trápí,
nos napuchlý mám,
nohy jak z kamene,
zakalený zrak.
Budu se léčit,
ulehnu do postele,
dám z bylinek čaje,
zábal z koření,
virová nemoc
teď příliš nákladná je,
doktoru peněz je to nošení.
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mbonita, Květka Š., labuť, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)