Pravidelná
Den za dnem
skládám účty
do krabičky s monogramem,
nečitelným pro druhé.
Tajná písmena,
co mlčí.
Doména,
jenom na mě vrčí.
Kuběna,
očima luštěná.
Pradlena,
s rukama na cáry.
Proměna na motýla,
kterému křídla
odpadly.
A možná...
možná víla,
poutaná k zábradlí.
Den za dnem
účty skládám,
razítka očekávám,
u přepážky hlasitě se hádám...
ale vlastně...
pro koho a proč ?!
,,toč se kolovrátku, toč..."
Přečteno 280x
Tipy 29
Poslední tipující: Manon.H, Lea Aura, René Vulkán, Kapka, carodejka, enigman, Psavec, labuť, ziriant, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)