Instantní štěstí
Prosíš ať to nikdy neskončí,
se slzami v očích jak blázen sám.
Minulost ti připomíná jen na duši šrám,
s pocitem masochisty sypeš si sůl do očí.
Štěstí si v sáčku nekoupíš,
instantní štěstí zatím není k dostání.
Pouze smůla strach ti nahání,
marně přemýšlíš, kde ten sáček uloupíš.
.
..
...
Sypu si zrníčka štěstí na dlaň, nadechnout se bojím.
Ať o ně nepříjdu, o moje všecko!
Bláznivá, naivní jak malé děcko,
marně svůj šrám trpkými slzami hojím.
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Zpátky, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)