Nausi, pamatuješ, jak sis před nějakou dobou založila nick Sunny? :))) a víš co, mám taky básně, kde píšu o tom, Kdybych tam mohla, všechny své sny, jednoho léta před tebou rozprostřít :))
nausi, já tě mám tak ráda, nevím čím to je, ale některé jen tak mineš a některé si v sobě poneseš celým životem, protože jsou ti z nějakého hezkého důvodu blízcí...Jako bychom byli střípky z jednoho velkého zrcadla, které se potřebují poskládat, aby byly úplné...
Jsem ráda, že jsi zase začla psát.
Pěkné sny :) papa Sunny
11.06.2009 22:28:00 | Sunny