Žij
Světlo,
Bylo tak daleko a náhle je tak blízko.
Letadlo,
Vysoko vzletělo a náhle je tak nízko.
Dům,
Vysoký byl a náhle dole v prachu.
Život,
Žil's, umřel's .. již tu nejsi brachu.
Tak pomíjivé je to žití,
Něco bylo , náhle není,
Tam kde bylo luční kvítí,
Je pláň a kostry na kamení.
Pokud můžeš dýchat,
Pokud můžeš žít,
Dělej to ..
Stačí jeden okamžik,
A pod hlínou budeš tlít.
Však než tomu tak bude,
Zkus ten čas nepromarnit.
Komentáře (3)
Komentujících (3)