Ovce
Pojď semnou ven,
po mojí cestě
a budem na ně volat "kdeste?!"
ale oni jsou tam v dály pohřbený
a dávno zapomenutý.
Nemám strach, nemám hlad,
mám jen chuť,
na tvou hruť.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)