Volební
Pouliční lampy hasnou
natřené na šmolkově modro,
před úřadem a masnou
napsal někdo křídou nápis.
Někde visí slova:
Památný okamžik světa,
špačci zkouší klovat
do třešně V jako vendeta...
Je mi líto...
Nevolím Žižku...
Radši bych lišku
ryšavou...
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Zpátky, Mbonita, ziriant, Kapka, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)