Za starých časů..
Potichu plazí se ve stínu hradních zdí,
k smrti vyčerpáná, dívka bledá.
Marně, marně svou záchranu hledá,
Osud se naplní..
Řinčení zbraní, krvavé louže,
řeky hořkých slz.
Ostrý kov projel srdcem zkrz,
z povzdálí modlí se mnich v zakrváveném rouše.
.
..
...
Přilož na oheň a zapal svědomí,
přísahej na svou čest.
Dříve než ucítíš tvrdou pěst,
ublížit člověku to není umění.
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (0)