Píseň tobě, živote
Anotace: Život si s námi hraje tak, že nás často zlomí a jak pak najít podpůrnou hůl?
Sbírka:
Nová dějství
Stíny bolesti a samoty,
patří mi to,
unikly mi již dávno ty
časy, zlomilo mne to.
Už mi neříkej:
,,Ber co máš."
Protože nemám nic,
však už dlouho mě znáš.
Jsem slabý a zničený,
živote krutý,
pod tíhou osudu prohnutý,
ať už přijde chvíle, kdy řeknou:
,,Je mrtvý."
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Iwushak...
Komentáře (0)