mýdlová bublina
Anotace: eh beze slov... kritika prosim;)
tak lehká,
křehá,
barevná,
přála bych si být...
chvíli krátkou
na nic nemyslit...
být tak duhovou
vílou!
ale jen
spoutaná,
unavená,
rozsmutnělá
jsem...
tíží mne pocit
a já nedokážu
slovy ho vysvětlit.
brání mi vzlétnout
do výšin Vesmíru,
v poklidu se rozplynout
i tak přec pominu!
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: BARBYE, padající do neznáma, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, subrtka
Komentáře (4)
Komentujících (4)