rozklepaný prsty
Anotace: /beatnic/, compose me
beatníci to prohráli
a my to tak asi
chceme taky
/jenže co bylo
už nikdy nebude
asi to pořád ještě
nechápeme/
držíme si
naše šťastný sny
žijeme
naše nešťastný
životy
/neni v nich místo
pro odpuštění/
/a přitom si to tolik užíváme/
je zima a
slzy na tvářích usychají
rychle
ale uvnitř to
nikdy nezamrzne
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Kubino 2, 6thSun, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)