Vysvětlení.....
Proč si tohle sakra řekl,
jakoby mi svět utekl.
Bolí mě to čím dál víc,
nechci slyšet vůbec nic.
Slova už mě nezajímaj,
někde uvnitř stále dřímaj.
Brečím-cítím uvolnění,
nečekám tvé vysvětlení.
Stejně bych se nedočkala,
jenom hloupě bych tu stála.
Vážně mi dej navždy svátek,
já už v sobě nemám zmatek!
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Stepbystep
Komentáře (0)