Tkanička

Tkanička

Anotace: černá a bílá, mládí a stáří

Sbírka: Myšlenky

Bílá tkanička na černé botě,
jak bílý pruh na černém pozadí.
Hraje si s ní malé kotě,
drápkem o ni zavadí.
Bílá tkanička mrská se jak had,
a kotě skáče, hraje si…

To stalo se, když byl jsem mlád,
když neměl jsem ještě šedobílé vlasy.
To stalo se dávno, před roky.
Nyní jsem stár, kotě již zemřelo.
Chýlí se můj čas, slyším jeho rychlé kroky.
Jen černobílé vzpomínky, to v mé mysli zůstalo.
Autor Le ver luisant, 07.06.2009
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky vítám:o)

09.06.2009 15:46:00 | kikis

...vítej na Literu :-)

08.06.2009 19:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí