Bohatství nejsou peníze
Anotace: krátké zamyšlení
Sbírka:
Myšlenky
Zlato, stříbro, drahé kamení,
samé hlavy blouznění.
Lidé jsou chamtiví, touží a prahnou po nich.
A když je mají, chtějí víc…
Však co jsou peníze a bohatství ?
Dají vám štěstí, lásku, přátele ?
Někomu ano, někomu ne.
Těm komu ne, těch je většina.
To jsou lidé dobrosrdeční.
Ano, peníze jsou potřebné, ale jsou to jediné ?
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta.., kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)