je búrka
Anotace: kvak kvak kvak :D
je búrka,
a prší hustý dážď,
skrývaš v nich slzy,
čo v oku máš..
neplač,
prebolí čo prebolieť má,
vstaň,
dlaň pre útechu obíma,
tvoju tvár..
spi láska,
do závejoch kľudu mysel ti prykrijem,
snívaj,
ja z lásky pre teba,¨
srdce vyryjem,
do neba,
zabudnutých..
Přečteno 274x
Tipy 18
Poslední tipující: Tanzania, enigman, Psavec, Kapka, Kubino 2, labuť, labutí.holka, Mbonita, Juraj Hrom, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)