Dvě a dvě..
Anotace: .. rovná se nula
Dvě a dvě nebyly čtyři nikdy
ač na to minuly se tuny křídy
dvě a dvě ve snu jsou pořád nula
když v očích mých i Tvých čerň jako smůla
je, chci-li snít, jenom zavřu oči
v krajině snů s rozumem se loučí
mé srdce, dávno jen snům snad věří
že v očí zrcadlech, jež řasy čeří
máš zřítelnice mé (plus Tvé jsou čtyři)
k tomu dvě křídla z blan zříš netopýří
ať půlnoc neskončí, nehnuta z nuly
ve snu dva páry rtů.. k sobě se hnuly
Přečteno 346x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Indigo, NikitaNikaT., Tanzania, Simísek, spare, Mbonita, nejsembásník, bejbyyyy, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)