Jsem
Anotace: Jen tak trochu pohled na dnešní svět....
Jsem dítě bez domova,žena bez dětí,
lapmička do žárovky,co dávno nesvítí.
Jsem vyschlá řeka,kámen v cestě,
les bez stromů,mrak bez deště.
Jsem jen smutná slza,náhrobek bez jména.
Jsem kapka krve,duše bezejmenná.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)