Brýle...
Přes malá sklíčka - sleduji svět,
chtěl bych se dívat - tisíce let,
na krásné ženy, jenž vůkol plují,
proto si chráním - zrak v tmavé sluji.
Ty ladné křivky - berou mi dech,
protančí kolem a nemají spěch.
Jsou jako kapky - při ranní rose,
když víly tančí - ulicí bosé.
Se silou slunce - každá se svléká,
jak protéká městem - modelek řeka,
a parfémy jejich - co mísí se v kotli,
jsou na hrotech šípů, jenž srdce nám protly.
Na různý odstín - šatů a kůže,
lákají rybky - své budoucí muže,
aby s ním prožily - svůj život jediný,
ať hodí kamenem, ta která bez viny...
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Lea Aura, al-pacino, Bíša, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Jana M., 6thSun
Komentáře (4)
Komentujících (4)