Noc čekání
Anotace: k dílu: Monolog s politickým bůžkem (isisleo, liter 3.6.2009) Jiří senior
Noc čekání a nervozity,
účet zisků nebo ztrát,
tak ukaž, bůžku zapeklitý,
na grófa, kdo si bude hrát.
Kdo splihlou rozvine vlajku,
otřelé opráší theze,
při fanfáře na balalajku
kouká, kdo mu v zadek leze.
Mně, ty bůžku politický,
klidně miň, jdi o dům dál
k posměchu mi bývals vždycky,
kdes jinde je můj ideál.
Tak odlehlými bloudím místy
jen příroda, kde hladí tvář,
bych nezaplet se s extremisty,
či smečkou, co ved mamonář.
Přečteno 356x
Tipy 32
Poslední tipující: šuměnka, Holis, střelkyně1, shakespeares, s.e.n, Zasr. romantik, Kars, danav, isisleo, takova, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)