paranelně...
Anotace: fantasticky realistická...
sedím na panelu budoucího sídliště
/banky nebo hotelu/
jako králík v králíkárně...
popíjím lahváče z konzumu
/u supermarketu/
a sleduju večerní oblohu....
na nebi šmouhy
daly se do pohybu
poskládaly se do skeletu
pravěkýho kraba s bodcem
a mnou prostoupila
pradávná zvířecí touha lovce...
z ampliónu se line
nějaká statiská hudba
prokládaná horoucí propagandou
/uhozený hity přerušovaný reklamou/
rozjaření svazáci na čajích
v rudejch šátcích
hulákaj z kulturáku
/parta rozjetejch hip-hopáků
v kalhotách u podlahy
za benzínkou/....
něco se změnilo?
něco jo...
kostra ostrorepa
se obalila masem
obraz převzal podobu
rozzuřenýho divočáka
vzápětí přibral křídla
a změnil se na orlosupa...
docvak jsem pívo
zaslechl hlas
nasál stopu
popad svý ruce
spojil je do špice
rozhrnul clonu
a vydal se
po stezce...
lovec přeludů....
Přečteno 330x
Tipy 46
Poslední tipující: Churry, fab four, Indigo, Kapka, 5thelement, střelkyně1, Radek.oslov.Šafárik, Triffid Kolbe, Tacca, jita.1965, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)