Šeptat ti, co nemohu ti řící nahlas,
co v životě má větší cenu,
někdy to svedu a jindy nedovedu,
jen slyším ten tvůj nádherný hlas.
Jak ty to děláš? Jsi super a ty to moc dobře víš.
01.11.2005 21:16:00 |
No a není nádhera,když dozvuky šeptání slibují předzvěst šeptání?;o)
Jiskřivá...
01.11.2005 07:08:00 | Jackyl
...dozvuky šeptání...
déšť, emocí smývání...
tohle je hodně silná pocitovka...
Díky za tvé básenky a moc hezký komentář,
ani netušíš, jakou jsi mi udělala radost...
vážím si tvých slov...
31.10.2005 15:12:00 | Cecilka
Krásná slůvka seřazená ve veliké a pravdivé věty, přitom to zní tak drobně a lehce. To je život se vším všudy.
31.10.2005 14:10:00 | risik
óó..ty dozvuky šeptání..
to vlnné vzdouvání..
paže co zachrání..
pohledy bez ptaní..:o))
31.10.2005 13:51:00 | šuměnka