Kousek ze mě (Země?)
Anotace: Po dlouhém rozjímání zase s troškou do mlýna. Ale náhodou celou dobu mám rozepsáno "čtvero ročních období". Fakt! :-)
Nahoru a dolů jak na tobogánu
Probouzíš se v noci, usínáš až k ránu
Nevnímáš, neslyšíš
Nepoznáš zradu
Deštěm proti větru
S myšlenkami v splavu
Lapen bez okolků
nebráníš se pádu
Jsi tady někde,v koutku mé duše
vnímajíc suše
dějiny lidstva
životem kluše . . . . .(vichřice, potopa?)
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: JA.RO., Zasr. romantik, Tacca, Mbonita, hanele m.
Komentáře (0)