Anotace: To si můj devítiletý vnuk prohlížel moje rodinné album...a padla otázka...
Hezky jsi to vystihla, moc pěkně napsané. Ne obec Velichov, ale Velichovky. To jsou lázně. Děkuji za komentík.
01.11.2005 17:06:00 | NikitaNikaT.
Uvnitř jsme v něčem stále stejní a navenek?Jen skořápka,která skrývá krásné zdravé jadýrko.
A to je bezva ,ne?
01.11.2005 07:03:00 | Guču
A já myslím že je to moc dobře, každý člověk krásní až vším co prožije. Vráska to je přece známka smíchu, romantiky i tajemnství, vráska je krásná a zajímavá, má světlo i stín co ale napjatá kůže? Tam není ani kladná ani záporná zásluha za život či za lásku.
Krásníme všichni každým odžitým rokem.Někdo více, někdo méně, ale určitě každý.
31.10.2005 18:13:00 | risik
Nejsi taková... víc víš a víc znáš...
tam, kdes dřív tápala, teď už radu máš... :o)
31.10.2005 10:46:00 | Cecilka