zas bych dala ST
jen se drž světýlka v sobě
i když ti nikdo nerozumí v této době
to je jen klam
otevři bránu svého srdce dokořán
a najdeš tu lásku, když ji dáš
kytičko vonící
20.06.2009 07:26:00 | Lady L
život jako v kleci
naděj je tu přeci
temnota tu vládne
prosvítit ji není snadné
08.06.2009 18:27:00 | Faust88