Památník
Anotace: ..knížečka ve tvrdých deskách.
Sbírka:
Jen tak
Našla jsem starý památník,
listuji v něm a vzpomínám.
Byl to života mezník,
přemýšlím o něm a rozjímám.
Do památníku se psávala přáníčka,
krásné časy to byly.
Jsou tam jako vzpomínka,
nikdo nevrátí tu chvíli.
Jen památník zůstal,
knížečka ve tvrdých deskách,
čas stále dál utíkal.
Jak žijeme dneska?
Přečteno 705x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Tanzania, Juraj Hrom, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)