Tvé lásky
Jsi perla z mušle na dně moře,
já si Tě našla, poklade,
láskou jsi možná stokrát shořel,
jsi ozdoba v mém zrcadle.
Jsme každý sám a stejně spolu,
vím o Tvých tajných odchodech,
snídáme denně u mého stolu,
Ty se však topíš v marných snech.
Miluješ volnost, lesy, vodu,
máš velkou lásku – zahradu,
pečuješ pilně o úrodu,
mám si snad najít náhradu?
Já vím že ne, jen Tě tak škádlím,
noci jsou naše, společné,
podléhám další Tvojí vášni,
milování je báječné.
Přečteno 331x
Tipy 44
Poslední tipující: slečna.závist, 5thelement, Lorraine, Kozoroh 1, Lucie Teru, floreciente, Štěpina G, NikitaNikaT., Stepbystep, Zasr. romantik, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)