Štěstí
Co je to štěstí?
Je to vše co člověk potřebuje.
Les,pes,skály, nekonečný vesmír,
blízký člověk.
Člověk si to neuvědomuje ale
vše co chce, má kolem sebe.
Je to jeho veliké bohatství.
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, slečna.závist
Komentáře (0)