Přání k 18 narozeninám
Když si byla malá,
s panenkou sis hrála,
o životě nevědělas nic,
snad čekalas že přijde princ,
neříkáš už ani ham,
první lásky jsou ty tam,
mělas bezva kamarády,
vědělas že maj tě rádi.
Dnes slavíš své 18 narozeniny,
a to je co říct.
Co přát ti dál?
Jen života se neboj a žij dál.
Přečteno 2119x
Tipy 2
Poslední tipující: Toxic Freesia
Komentáře (0)