viděl, ochutnal, zhltal,
testováno na psech i kočkách, doporučuju
08.06.2009 22:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl
re Lady: Nejsem si jistá, jestli má moučka stejné chemické vlastnosti jako sladidlo.
Možná se zeptej drsnosrstého kokršpaněla:-)
Nevím, jak je na tom s vařením, ale tohle by Ti asi vysvětlil.
08.06.2009 22:00:00 | spare
pokr.re: tak to prrr!
To jsou myslím nepovolené návnady!
Tedy: pro gabkina bez rumu, když se to náhodou zdrcne:-)
08.06.2009 21:57:00 | spare
re ŠtěpinaG: na tohle je třeba lžičku, a nepráší to:-)
(pro gabkina přidej panáka rumu!)
08.06.2009 21:55:00 | spare
to bych snad někdy mohla zkusit, jen místo moučkového cukru budu muset začít experimentovat s umělým sladidlem a bude to holt bez vanilky
08.06.2009 21:28:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Myslím, že tenhle recept jsem taky kdysi zkoušela. A ta vhkost je určitě přednost. Gabkin jistě rád vysvětlí, jak je to s prášením se od pusy při jezení moučníků :-)
08.06.2009 21:10:00 | Štěpina G