Misanthropia light
Anotace: Po ulicích tu a tam zrůdy, co nesou se jak pávi. Proč se lidem někdy rodí volové a krávy?
Kráva se z okna vyklání.
Moje prsty sevřely osudy.
Vynáším soud nad soudy.
Hřeším a vynechám pokání.
Chtěla jsi mě provést světem.
Nikam nejdu.
A když už, tak s kulometem.
Čekají, číhají na tvůj klín.
Slabost po slabosti čichají vlastnost po vlastnosti.
Jejich řeka, zloba a splýn.
Už se nikdy nevrátíš.
Přes mrtvoly a hříšná těla. Jak jsi se tam měla?
Říkáš: "Se sluncem vše uvidíš."
Je tu úsvit. Moje tvář však ještě více potemněla.
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)