Herečka
Anotace: trochu krutá alee je to tak..
Dívám se dívám z jeviště
jak rychle plní se hlediště.
Zase budu hrát co nejsem.
Hledám sebe tak kde jsem?
Tak čím jsem dnes?
Jen žádnej stres.
A všude to napětí.
To do hry mě zasvětí.
Až teprve na konci...
Divám jak baví se pitomci.
Vídáte mě v televizi.
Kde pojíte si vlastní vizi.
Vám to nevadí.
Vás podle seriálu neřadí.
Charakter píše mi scénárista.
Dost přestanu být realista.
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Pythonissa__, losscar, NikitaNikaT., Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)