Vorvani
V poledním odlivu
Je to až k podivu
Plácaj se vorvani
Lapají po vzduchu
Proč? Nemám potuchu
Jsou tu jak na dlani
Jsou jich tu desítky
Bez valné vyhlídky
A téměř bez šancí
V moři je narváno
Tak bylo vybráno
Oni jsou vyslanci
Pro málo prostoru
Museli nahoru
To v rámci výběru
Los táhli na jisto
Smrt je daň za místo
Snad kvůli potěru
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Psavec, labuť, Lea Aura, chroust17, carodejka, Bíša, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)