Ukradená
Anotace: "Ukrad jsem na nebi hvězdu".....
Huš ty jeden
krást se nemá
ani z nebe hvězda
malá víla
láskou němá..
i když se to nezdá
Než vrátíš ji na nebe
a všechno ti vyžaluje
posílám přetajný dárek
je jenom pro tebe
Pampelišková víla
červánková..
co tváří se
jakoby nic..
klíček prý zahozený
pečlivě opatruje
pššš nesmím ti říct víc
řek mi to
na nebeské pouti
sám Vajda
noční princ..
Přečteno 336x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, Házté, Zpátky, Buližník, Stoneman, Radek.oslov.Šafárik, Šerpík 1, jedam, Bíša, NikitaNikaT., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)