V krajině pokřivených zrcadel
Anotace: ten pohled je ,nějaký jiný,můj
Výkřiky, pak jen šepot
ukrytý do šlápot
z blaznivého snu,
co víc nenajdu.
Návraty, do cizí lhostejnosti,
jen se v Tobě propadají
kousky nevinnosti,
sami jen žalují,
stahují jak mračna noci,
co jen prosí,
než na pořád se vzdaluje
v krajině pokřivených zrcadel,
naději jsem uviděl,
naději jsem pochopil.
Přečteno 370x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, Tanzania, jedam, Bíša, stravla, whiolet, Agniezka, NikitaNikaT., Markéta Hl., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)