Mluvčí..
Odteďka neřeknu
už ani slovo
právě jsem vysnil si
svou mluvčí snovou
sluneční soustavy
znám koule všechny
ze Země odlétám
vzlyk přeposlechni
na planetě svých snů
toužím mít domov
nadstandardní vilu
s lázní soukromou
vlítnu do bazénu
ač je bez vody
prý otras mozku v snách
vůbec neškodí
sám se tam vykoupu
v poněkud slané
louži svých vlastních slz
co pak se stane?
teď teprv chápu, že
mlčet je zlato
nic víc už neřeknu..
(logicky vzato)
k Slunci se nevrátím
noc mi ustele
mluví za mne slzy
po celým těle
Přečteno 285x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, toužím.jít.dál, bejbyyyy, Tanzania, Indigo, Simísek, Paulín, LucQa, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)