záchvěv rozumu?...
mnoho jsem prožil
v tomhle kabaretu
ale
někdy sám sebe přistihnu
že si nemyslím všechno
čemu bych nejraději věřil....
rozbaluju
balíček nevědomostí...
míchám...
rozdávám...
a blafuju...
páč v rukou mám
jen pár maniaků
zvláštních skutečností
a několik fanatiček
podivuhodných myšlenek...
páže
v oblacích smíchu
pod režimem inkvizice
bloudící
na mapě inteligence
vykopnuté
otevřenými dveřmi
za zdi vesmíru....
flek!
riskující
poznání staveb
domků z karet
ušitých horkou jehlou
na míru....
Přečteno 313x
Tipy 55
Poslední tipující: spare, Churry, Ctěný pán, Tanzania, fab four, Indigo, Kapka, jita.1965, voedor, střelkyně1, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)