Vypnuto
Anotace: když už ve škole nevnímáte a potřebujete vypnout (nevím přesně, kam to zařadit, tak je to tady)
Sbírka:
Myšlenky
Sedím spořádaně v lavici a dělám si poznámky.
Ruka už mi nestíhá a rezignuje.
Sedím tiše v lavici a hledím do dálky.
Mozek už nic nevnímá a relaxuje.
Jsem na výletě po zelené zemi,
široširá velká planina
jako krásná irská krajina.
Mým přítelem je skvělá tužka a kousek gumy.
Je to nekonečné plátno, ne které maluje spousta malířů,
je to obrovský sešit bez konce.
Jsou tam obrázky divných zvířat a létajících talířů.
A taky jedna báseň dokonce.
A já kreslím další malůvku,
jen sbírka klikyháků z mojí fantazie.
Ale pokaždé z toho něco vznikne,
tak jako z těchto veršů kousek poezie.
Pro toho, kdo to neví, naše lavice je zelená,
něco jako fotbalové hřiště,
kde další kop další kresbu znamená.
Kdo ví, co tam bude příště…
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kristine Clary-Aldringen, danaska
Komentáře (3)
Komentujících (3)