Tyjo, trandak mi silne asociuje a navic mi pripomina, za to dik. Takove tema bych necekala. Prima!
09.06.2009 21:52:00 | Dota Slunská
Jako bývalý elektrikář mi tam schází trochu ucmrndnutého trafooleje, jinak skvělé! Jistě ti ČEZ sníží sazbu, zasloužíš si to.
09.06.2009 19:02:00 | Zasr. romantik
Ano, pocit opuštěnosti starých nepotřebných věcí je k zamyšlení a samozřejmě jde o něco mnohem více než jen o věci, u lidí to někdy chodí stejně, super zpracování!
09.06.2009 16:55:00 | Kubino 2