sprostá
Anotace: sprostá tak, že sa stydím
za víkladem oční optyky
skví se bulva
z rámu lebky vyrvaná
v průjezdu se svlíká kur..
svlíká se dnes donaha
včera jsem ju o to prosil
že prej nemám kytku
tak nebylo z toho nic
Kur.. pič.
do chladiča!
vykuchám ti střeva
mě to neva
a tvými zbytky
místo zvadlý kytky
zašpiním pár popelnic
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: takova, Radek.oslov.Šafárik, René Vulkán, LucQa
Komentáře (4)
Komentujících (3)