Silvě
Posílám pusu
blonďatým vlasům,
latiským lesům.
Leštím zámečky,
tvých rtů rámečky,
z vosku válečky.
Tajemství drží
šupiny pstruží
v útlounké věži.
Že vždycky, věřím,
přijdeš ke dveřím,
naproti běžím.
Že budeš šťastná,
hvězdičko jasná,
přeji Ti krásna.
Děkuji.
Děkuji.
Děkuji.
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Barpob, Nergal
Komentáře (2)
Komentujících (2)