Přání
Jedna lavice,
ve třídě stojí,
každý se jí velmi bojí
Od rána se
smíchy třese,
jedna noha
už se klepe
Ani k tomu
nic potřeba není,
když je čemu
tak se smějí
Někdy tam
však klid zavládne,
a lavice se
do snů propadne
Věřím,
že se nic nezmění,
a do lavice zase
se znovu posadí
Stejné uskupení,
stejná dvojice,
to bych si přála,
teď ze všeho nejvíce
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Mbonita, WAYWARD, padající do neznáma, Vlk v rouše
Komentáře (0)