Pro Tebe
To nejmilejší stvoření,
vedle mě sedí,
člověk se ho někdy i bojí
Rozumím si s ním velice,
naše táty honí opice
Nedovedu si život,
bez něj představiti,
má dobré srdce,
tak jak má býti
,Optimismu´
na rozdávání má dost,
závidět mu může
každý kos
Jedno však chci říci,
jsi můj
andílek malující
Moje pomocná dlaň
vždy otevřená pro Tebe bude,
nikdy se nezavře to Ti
slibuje
MTR
Přečteno 591x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Psavec, umělec2, Kristine Clary-Aldringen, Vlk v rouše, padající do neznáma
Komentáře (3)
Komentujících (3)