Anotace: 9.6.2009 asi to není vůbec báseň, spíš jen jakési vylití... Pro mě to není až tak typické, že by mi rýmy byly vážně jedno... Tady o ně nejde. nehraju na ně... Miluju ty návraty...
Sbírka: Stříbrným stéblům...
Jéé, děkuji moc!:-) Nečekala bych ohlas, spíše jsem cítila nutnost to ze sebe dát ven.
10.06.2009 19:21:00 | Helena Buchtová
Kdo by nevěřil...po tomhle...je to krásné...vážně se mi to moc líbí..
09.06.2009 20:55:00 | Lady Carmila