Pohádka
Kouzelné střevíčky
ze skla...
dívčí sen
o stužce
ze stábla plné malin
dozrálých v chlapecké dlani
princ vždy přijíždí
na bílem koni
snad proto
místo skla
mám střevíce Krysařovy
já vždy dávala přednost
pevné zemi
a nebo oblakům
když křídla duši krášlí
/koní se bojím
a princové bývají nudní/
a přesto jsem princeznou
s ušmudlanou tváří
co čeká
na tu svou pohádku
v černém hávu
a sluncem místo
smutných přání
Přečteno 295x
Tipy 18
Poslední tipující: Házté, labuť, Lea Aura, enigman, Květka Š., Kubino 2, Štěpina G, Bíša, janewe, Jana M., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)